Analytiker: Kursfall gir kjøpsmulighet

- Kursfall i en stigende trend gir typisk en god kjøpsmulighet, sier analytiker Oddbjørn Windstad om utviklingen i Bakkafrost.

Foto: Scanpix/AP
Børs

I fredagens rapport fra Apollo Markets går analytiker Oddbjørn Windstad ut med en kjøpsanbefaling på Bakkafrost.Les også: Anbefaler kjøp av 10 aksjer - Bakkafrost er i en stigende trend og i en periode med positiv utvikling, sier Windstad.- Etter å ha nådd vårt første kursmål 75 kroner for knapt to uker siden, har aksjen falt tilbake fra motstanden på det nivået. Den er nå like over støtten på 69 kroner. Kursfall i en stigende trend gir typisk en god kjøpsmulighet, sier Windstad.I skrivende stund omsettes aksjen for 70,25 kroner, opp 0,72 prosent.Kursmålet settes til 75-80 kroner de neste 3-35 dagene mens stop loss er på 66,50 kroner.Her kan du følge utviklingen i Kapitals Børs-NM

Nyheter
Børs