Børsrakett har ansatt ny konsernsjef

Hexagon Composites er kraftig opp på Oslo Børs det siste året. Nå har Jon Erik Engeset tatt over styringen i selskapet.

Onkel Skrue-statuett på Oslo Børs - Foto: Scanpix
Børs

Jon Erik Engeset har tatt over styringen i Hexagon Composites, som er opp over 75 prosent på Oslo Børs det siste året.Det skriver selskapet selv i en børsmelding mandag morgen.Engeset har de siste 11 årene vært konsernsjef i SafeRoad, en ledende europeisk leverandør av løsninger for trafikksikring.Han har tidligere innehatt lederstillinger i blant annet Rolls-Royce og Norsk Hydro.Engeset er utdannet siviløkonom fra NHH.Styreleder Knut Flakk, uttrykker stor tilfredshet med ansettelsen av Jon Erik Engeset som ny konsernsjef i Hexagon Composites.- Styret har gjennomført en bred ansettelsesprosess, og det har vært stor interesse for stillingen og mange godt kvalifiserte søkere. Konsernet står ofenfor betydelige vekstmuligheter og Engeset vil med sin omfattende erfaring og kompetanse være sentral i den videre utviklingen av konsernet, sier Flakk i en kommentar.- Hexagon Composites er godt posisjonert i markedsnisjer med stort vekstpotensial. Jeg ser frem til å gjøre meg kjent med organisasjonen og mine nye medarbeidere, og sammen med dem utnytte mange av de mulighetene selskapet har, sier Engeset i en kommentar.Jon Erik Engeset tiltrer stillingen den 5. august 2013.Hexagon Composites er opp over 72 prosent på Oslo Børs det siste året.

Nyheter
Børs