"Breaking news" fra PhotoCure

Positive Cevira-resultater presenteres som "breaking news"

Photocure - bilde fra www.Photocure.no
Børs

Photocure ASA, et farmasøytisk selskap som spesialiserer seg innen fotodynamisk teknologi for dermatologi og kreft, offentliggjør at tre måneders resultater fra Cevira fase 2b-studien for pasienter med HPV-relaterte sykdommer på livmorhalsen blir presentert i dag på Society of Gynecologic Oncology's 44. årlige møte om kvinner og kreft i Los Angeles i California i USA.- Vi synes det er gledelig at en så prestisjefylt konferanse har akseptert å ta inn denne presentasjonen i sin "Late Breaker"-sesjon, og understøtter viktigheten av nye behandlingsalternativer på dette området. Vi har stor tro på at Cevira kan bli et nytt og lovende behandlingsalternativ for et stort antall kvinner over hele verden som lider av HPV infeksjoner og relaterte forstadier til kreft i livmorhalsen. Vi ser fram til å rapportere endelige resultater i andre kvartal 2013, sier Administrerende direktør i Photocure, Kjetil Hestdal, i en melding.

Nyheter
Børs