Dagens kjøpskandidat på Oslo Børs

- Aksjen har brutt et motstandsnivå og gitt kjøpssignal fra langsiktig trading range, slår Investtech fast etter å ha sett på Nordic Semiconductor.

Investtech: f.v. Fredrik Tyvand, Geir Linløkken, Espen Grønstad, Asbjørn Tagubøl. Fotograf: Bjørg Hexeberg.
Børs

I analysenytt fra Investtech beskrives Nordic Semiconductor som dagens kjøpskandidat på Oslo Børs.- Nordic Semiconductor har brutt opp gjennom taket i en fallende trendkanal. Dette indikerer i første omgang svakere falltakt, eller innledning av en mer horisontal utvikling, skriver Investtech.- Aksjen ga også kjøpssignal fra en omvendt-hode-og-skuldre-formasjon ved bruddet opp gjennom motstanden ved 15,98 kroner. Videre oppgang til 20,13 kroner eller mer er signalisert. Aksjen har brutt et motstandsnivå og gitt kjøpssignal fra langsiktig trading range, skriver Investtech.- Aksjen har støtte ved ca. 15,00 kroner og motstand ved ca. 18,00 kroner. RSI-kurven viser en stigende trend, noe som kan være et tidlig signal om innledning av en stigende trend også for kursen.- Aksjen anses samlet sett teknisk positiv på middels lang sikt. Middels lang sikt: Kjøpskandidat, avslutter Investtech.Fredag sluttet aksjen på 16,50 kroner. I løpet av den siste måneden er aksjen opp 10 prosent mens den er ned 15,38 prosent de siste 12 månedene.

Nyheter
Børs