Dette skjer i dag - rente-dom og jobbtall fra USA

Torsdag 14. mars er det først og fremst tre nyheter du bør hake av i dagskalenderen. Tall fra profilert børsaktør, rentedom og jobbfasit er stikkord.

Børs

Torsdag 14. mars er det igjen duket for rentebeslutning fra Norges Bank og Øystein Olsen.Setter sentralbanksjefen opp renten eller var det nok i denne omgang at bankene selv hevet rentenivået? Svaret får man klokken 10.00.En halvtime tidligere enn det får man vite hvordan det står til med ledigheten i Sverige.En av torsdagens andre nyheter å få med seg er Q4-tallene fra profilerte Subsea 7.Se ellers opp for jobless claims-tallene fra USA, som tikker inn klokken 13.30 - én time tidligere enn vanlig.Få med deg dagens sending av HegnarTV klokken 15.30.Her er alle dagens hendelser:Resultatpresentasjoner - Norge:- Subsea 7, 4. kvartal (08:00), Telefonkonferanse (13:00)Makrotall- og nyheter: - Sverige (09:30), Ledighet, februar- Norge (10:00), Rentemøte Norges Bank- Norge (10:00), Kredittindikatoren K3, desember- USA (13:30), PPI, februar- USA (13:30), Jobless ClaimsSjekk også vår utvidede finanskalender her!Kilder: Reuters, MarketWatch, TDN Finans

Nyheter
Børs