Dette skjer i dag - viktig nyhet fra USA kl. 13.30

Onsdag 13. mars er ikke den aller mest travle på nyhetsfronten. Men klokken 13.30 bør du følge med.

Børs

Onsdag 13. mars kommer neppe til å gå ned i historien som den mest travle sett med makronyhetsøyne.Følg HegnarOnline på Facebook her!Men det er i det minste én viktig nyhet på vei - nemlig detaljhandelstallene fra USA.De er ventet inn klokken 13.30Få også med deg dagens sending av HegnarTV som begynner klokken 15.30.Her er alle dagens hendelser:Makrotall og nyheter: - ØMU (11:00), Vareproduksjon, januar- Norge (12:00), Offentliggjøring av statskassevekselauksjon- USA (13:30), Eksportpriser, februar- USA (13:30), Importpriser, februar- USA (13:30), Detaljhandel, februarSjekk også vår utvidede finanskalender her!Kilder: Reuters, MarketWatch, TDN Finans

Nyheter
Børs