DNB Markets vraker én aksje - to nye inn

DNB Market vraker én aksje fra sin ukeportefølje. To aksjer tas inn i varmen.

Kristian Tunaal. Foto: Finansavisen/Ivan Kverme
Børs

DNB Markets tar denne uken PGS ut av porteføljen med anbefalte aksjer.- Aksjen steg med like under 6 prosent forrige uke og vi velger å sikre denne gevinsten. Vi gjør ingen endringer i kjøpsanbefalingen på PGS med et 12-måneders kursmål på 110 kroner pr aksje, skriver meglerhusetInn i porteføljen kommer Opera og Salmar.- Operas kapitalmarkedsdag i New York ser ut til å ha bli godt mottatt og vi venter at gjennomgangen vil kunne øke interessen og etterspørselen fra et utvidet antall investorer i tiden fremover. Vi har en kjøpsanbefaling på Opera med et kursmål på 60 kroner pr aksje, heter det.- På tross av et mindre fall i lakseprisene forrige uke ligger disse prisene fortsatt godt over konsensusestimatene. En større plassering Salmar-aksjer tynget imidlertid kursen forrige uke, men uten at det var noe endring i de underliggende fundamentale forhold for verken selskapet eller laksemarkedet. Vi tar dermed Salmar inn i porteføljen. Vi har en kjøpsanbefaling på Salmar med et kursmål på 67 pr aksje, skriver meglerhuset.Den nye porteføljen:

  • VeidekkeVeidekke
  • BakkafrostBakkafrost
  • BWG HomesBWG Homes
  • Dolphin GroupDolphin Group
  • TGSTGS
  • KværnerKværner
  • SalmarSalmar
  • OperaOpera
  • Sparebank 1 SMNSparebank 1 SMN
Følg også med på HegnarTV klokken 15:30 for en oppdatering fra DNB Markets' Kristian Tunaal.

Nyheter
Børs