En kjøpsanbefaling- en salgsanbefaling

Analytiker Asbjørn Taugbøl rykker ut med en kjøpsanbefaling. Samtidig advarer han mot en aksje.

Asbjørn Taugbøl. Foto: Ivan Kverme, Finansavisen.
Børs

I dagens rapport fra Investtech beskrives Grieg Seafood som en kjøpskandidat mens Seadrill får en salgsanbefaling.Les også: Strategene i Nordea anbefaler syv aksjer - Grieg Seafood ligger i en langsiktig, stigende trend og fortsatt positiv utvikling innenfor denne indikeres. Kursen har falt tilbake de siste dagene, men volumet har vært lavt og volumbalansen er positiv. Dette tyder på at investorene har tro på videre oppgang og ikke vil selge seg ut. Kursnedgangen bør derfor være en god kjøpsanledning. Hvis kursen skulle falle ytterligere, ligger det støtte ved 11,20 kroner. Aksjen er svakt negativ på innsidehandler, men det er ikke registrert noen handler siden september i fjor. Vurdering: Kjøpskandidat, sier Taugbøl.- Seadrill ligger i en fallende trend, og videre nedgang innenfor denne indikeres. Det ligger dog støtte ved ca. 207 kroner, som kan bremse nedgangen. Dersom dette nivået brytes, vil det utløse et salgssignal. Et brudd opp gjennom taket av trendkanalen vil signalisere en sidelengs utvikling mellom 207 og 225 kroner. Vurdering: Svak salgskandidat, avslutter Taugbøl.Her kan du følge utviklingen i Kapitals Børs-NM

Nyheter
Børs