Faller på børs trass i fersk 600 mill.-kontrakt

Bergen Group Fosen har sikret seg en fersk kontrakt med NFDS Offshore 1 verdt 600 millioner kroner.

Bergen Group Dreggen. Foto: Bergen Group
Børs

Bergen Group Fosen melder torsdag at de har sikret seg en fersk kontrakt med NFDS Offshore 1 AS.Avtalen gjelder utrustning og ferdigstillelse av et nytt og moderne ankerhåndteringsfartøy.Den totalte verdien på avtalen er 600 millioner kroner og med kontrakten følger det også med en opsjon på utrustning og ferdigstillelse av et tilsvarende skip.NFDS Offshore 1 er et datterselskap av Det Nordenfjeldske Dampskibsselskap.Sistnevnte eies av BOA Offshore.Trass i nyheten om kontakten faller Bergen Group 0,66 prosent til 6,06 kroner torsdag.Aksjen er ned 32,3 prosent i løpet av de siste 12 månedene, men har steget 7 prosent siste halvår.Les hele børsmeldingen om kontrakten her

Nyheter
Børs