Frykter kraftig børsfall - anbefaler å ta lodd i REC

- Nær sagt alle aksjestrateger, foruten Dr. Doom, er positive til markedet nå. Det i seg selv er ganske alarmerende, sier Håvard Nesheim.

Håvard Nesheim, Analysesjef. Foto: Iván Kverme Ivan Kverme
Børs

Investor Håvard Nesheim insisterer på å ha vært positiv til norske aksjer siden november i fjor, skriver Finansavisen.Frykter 30 prosent fallDa hovedindeksen nærmet seg 480 tidlig i mars, var det ikke gøy lenger.- Jeg spør meg om investorene skjønner konsekvensene av det som skjer. I USA er det stor uenighet om budsjettunderskuddet, i Kina snakker selv de store boligutbyggerne om faren for en eiendomsboble og i Europa ser vi et Italia i politisk kaos, sier han.Slår dette ut i realøkonomiske tall, noe Nesheim tror, anslår 20-30 prosent fall for Oslo Børs i år - hvis oljeprisen samtidig skulle falle.Skyr finans og oljeservice Nesheim hevder overfor avisen at festen i oljeservice kan være over, og råder investorer til å styre unna finans, og særlig Storebrand.Investoren finner ikke mange favoritter, men strekker seg til kanskje å slenge inn et lodd i REC.- De har fått kostnadene under kontroll og aksjen har falt mye, avslutter han overfor Finansavisen.Følg HegnarOnline på Facebook her!

Nyheter
Børs