Investor-duo kjøper vilt i blodrød oljemygg

Oljeaksjen er ned nærmere 50 prosent på Oslo Børs det siste året. Duoen Henriksen og Kyllingstad ser ikke ut til å bry seg nevneverdig om det.

Børs

Investorene Erik Henriksen og Ståle Kyllingstad kjøpte store mengder aksjer i oljeselskapet Noreco forrige uke.Henriksen og hans Sabaro Investments, som er største aksjonær i selskapet, handlet ytterligere 3.747.051 aksjer.Sabaro sitter dermed på 11,15 prosent av aksjene i Noreco - totalt 39.667.228 aksjer.Les også: Laster som gal i gruve-mygg - Skagen kjøper mer Kyllingstad og hans IKM Industri-Invest AS kjøpte 2 millioner aksjer og har å 37.769.099 aksjer.Det tilsvarer 11,15 prosent av selskapet.IKM er nest største aksjonær og Kyllingstad er i tillegg styreleder i Noreco.Her kan du følge utviklingen i Kapitals Børs-NMOgså Storebrand Vekst kjøpte oljeaksjer forrige uke og her ble 350.000 aksjer handlet.Aktøren klatrer fra 15. plass til 14. plass over de største aksjonærene og har nå 1,35 prosent.Les også: Larsen & Co. dumper stort i DNO - kjøper i børsmyggNoreco har falt nærmere 50 prosent på Oslo Børs det siste året.Nevnte Kyllingstad og IKM Industri-Invest kjøpte også 1.182.000 aksjer i Agasti Holding forrige uke.Her er investoren 7. største aksjonær med 3,57 prosent.

Nyheter
Børs