- Kjøp disse tre aksjene

DNB Markets rykker ut med tre kjøpsanbefalinger.

Fra DNB Markets. Foto: Scanpix
Børs

DNB Markets tar for seg Kværner, BWG Homes og SR-Bank i dagens morgenrapport. Samtlige aksjer får kjøpsanbefaling.Meglerhuset anbefaler Kværner etter at selskapet i dag meldte om EPC-kontrakten for Hebron-prosjektet utenfor Canada.- Etter mye fokus på kontrakter som ikke har gått selskapets vei venter vi imidlertid at denne bekreftelsen vil få en positiv mottagelse i markedet, skriver meglerhuset. Kursmålet er på 18 kroner pr aksje. Siste notering er 12,80 kroner, opp 3,2 prosent.I BWG Homes er også kursmålet på 18 kroner, mens dagens kurs er 13,75 kroner.- Selskapet melder i dag at de overtar svenske Kärnhem for 60 millioner svenske kroner. Avtalen inkluderer en earn-out for selger av Kärnhem over tre år. Bakgrunnen for kjøpet skal blant annet være Kärnhems erfaring med flermannsboliger, en omfattende tomtebank og mulighetene til å samordne i dag uutnyttet kapasitet, skriver DNB Markets.SR-Bank anbefales etter at banken mandag løftet rentemarginen på boliglån med 30 basispunkter. Samtidig oppjusterte de også marginen i bedriftsmarkedet med 25 basispunkter.- Dette siste punktet ser i en viss grad ut til å ha gått under radaren for markedet i går. På våre estimater innebærer endringen et løft i resultatet før skatt på rundt 25 prosent fra 2012, heter det.Kursmålet er på 60 kroner. Siste notering er 49,30 kroner, opp 1,9 prosent.

Nyheter
Børs