Larsen & Co. dumper stort i DNO - kjøper i børsmygg

Systemet rundt investor Berge Gerdt Larsen foretok et knippe oljehandler på Oslo Børs forrige uke. En mengde DNO-aksjer forsvant over ripa.

Børs

Ferske aksjonærlister viser at systemet rundt Berge Gerdt Larsen solgte mengder av DNO-aksjer forrige uke.Increased Oil Recovery AS, der Larsen er styrets leder, kvittet seg med 1,37 millioner aksjer i selskapet.Dermed sitter de igjen med 0,91 prosent av DNO. Increased Oil Recovery er fremdeles 7. største eier.Samtidig solgte Petrolia Invest AS 337.500 aksjer i Rocksource.Aktøren er nest største aksjonær i selskapet og har nå 3,02 prosent av aksjene.Av listene for Rocksource ser man også at Simen Falck Engelstad suser rett inn på en 15. plass blant de største investorene.Han sitter nå på 468.101 aksjer, noe som tilsvarer 0,54 prosent av selskapet.I Petrolia var nevnte Larsens eget selskap - Larsen Oil & Gas AS - på ferde.Investoren handlet 578.350 aksjer og befester dermed sin posisjon med nest største aksjonær.Larsen Oil & Gas sitter nå på 23,02 prosent av aksjene i Petrolia.Investor Haakon Morten Sæter kjøpte 71.055 aksjer i samme selskap.Sæter klatrer fra 8. plass til 5. plass på listene som følge av kjøpet og han sitter nå på 0,81 prosent av Petrolia.Rocksource og Petrolia har steget henholdsvis 12 og 27 prosent på Oslo Børs den siste måneden.

Nyheter
Børs