Meglerhus: - Dette er dagens aksje på børsen

Christiania Securities mener fiskematselskapet Marine Harvest er dagens aksje på Oslo Børs.

Børs

Christiania Securities utroper Marine Harvest til torsdagens aksje på Oslo Børs.Følg med på Kapitals Børs-NM her- Marine Harvest ligger i en langsiktig stigende trend, videre oppgang indikeres. Neste motstand er ved toppen fra 2011 ved 6,25 kroner. På kort sikt har kursen vist litt svakhet de siste to ukene, men reagert opp fra støtte litt over trendgulvet rundt 5,50-5,40 kroner. Kursen gir et nytt kortsiktig kjøpssignal ved brudd opp gjennom ca. 5,66 kroner. Vi opprettholder kjøpsanbefaling med kursmål 6,25 kroner og stop loss 5,4 kroner, heter det fra meglerhuset.Marine Harvest er torsdag ned 0,62 prosent til 5,64 kroner.Aksjen har hevet seg 80 prosent det siste året.

Nyheter
Børs