Meglerhus: - Her er våre fem beste aksjetips

Meglerhuset Sparebank 1 Markets forteller hvilke aksjer de mener du bør ha i din portefølje.

Trader på Wall Street - Foto: AP
Børs

Meglerhuset Sparebank 1 Markets skriver i sin ukesrapport at de denne gang ikke foretar noen endringer i sin portefølje, som teller fem aksjer.Dermed har man fremdeles stor tro på Subsea 7, Det norske, Golden Ocean, Sevan Drilling og Deep Sea Supply.Les også: Her er aksjene Hermanrud mener du bør handle- 5 på topp-porteføljen endte forrige uke så vidt på plussiden. Subsea 7 og Det Norske Oljeselskap har vært de viktigste bidragsyterne til porteføljen den seneste tiden, mens de tre andre har hatt en noe dårligere utvikling, kan man lese i rapporten.Sevan Drilling er verstingen i meglerhusets portefølje og har falt nærmere 44 prosent mens den har vært inne i varmen hos Sparebank 1 Markets.Sparebank 1 Markets' 5 på topp-portefølje har så langt i år steget med 11,7 prosent mot en oppgang for OSEBX på 7,8 prosent.Forrige uke hevet meglerhusets utvalgte aksjer seg 0,1 prosent mens børsen steg 1,5 prosent.

Nyheter
Børs