Meglerhus rykker ut med tre ferske aksjetips

Morgan Stanley, ABG Sundal Collier og HSBC rykker onsdag alle ut med oppaterte syn på Oslo Børs-aksjer. Kursmål blir jazzet opp 66 prosent.

Foto: Scanpix
Børs

Morgan Stanley melder onsdag at de hever kursmålet på DNB fra 95 kroner til 105 kroner, skriver TDN Finans.Meglergiganten opererer med overvekt på aksjen, og ser nå en vekst i netto renteinntekter på åtte prosent i 2013 drevet av bankens oppjustering av sine lånerenter.DNB stiger onsdag 0,32 prosent til 92,20 kroner. Morgan Stanley ser dermed en oppside på rundt 14 prosent.Samtidig har ABG Sundal Collier nedgraderer anbefalingen på Marine Harvest fra kjøp til hold.HegnarTV er på båtmessen "Sjøen for alle" i dag og ser på årets trender. Kan vi håpe at markedet for fritidsbåter er iferd med å ta seg opp? Se Økonominyhetene kl 15:30.Fiskemataksjen er onsdag ned 1,38 prosent til 5,68 kroner.Sender flykursmålet til himmelsStorbanken HSBC har på sin side større tro på SAS.Kursmålet på flyaksjen heves fra 8,75 svenske kroner til 14,50 svenske kroner.Nøytral-anbefalingen blir gjentatt.Oppgraderingen kommer ifølge Stocklink etter SAS' Q4-rapport.SAS-aksjen i Stockholm er opp 2,50 prosent til 14,35 kroner.

Nyheter
Børs