Mener Gjensidige er for dyrt

Etter en god periode i aksjemarkedet er det blitt vanskeligere å finne billige aksjer, mener Jakob Vossgård i Nordea Investment Management.

Gjensidige Forsikring - Foto: Scanpix
Børs

Jacob Vossgård i Nordea Investment Management sier til Finansavisen at det er blitt vanskeligere å plukke billige aksjer, men trekker likevel frem Det norske oljeselskap som fremdeles handles på en stor rabatt til underliggende verdier.- Denne rabatten forventer vi vil gå inn når en får bekreftet reservene i Johan Sverdrup-feltet ved slutten av året, og ytterligere inn når utbyggingsplanen er klar i løpet av 2014, sier Vossgård.Like begeistret er han ikke for Gjensidige Forsikring.- Inntjeningen innen skadeforsikring har historisk gått i sykler. Nå virker inntjeningen som å være i nærheten av en historisk topp. Samtidig er verdsettelsen høyere enn hva er tilfelle for andre finansaksjer, sier Jacob Vossgård

Nyheter
Børs