Røde børser i Asia

Det er negativ stemning på børsene i Asia tirsdag morgen. Kun i Japan er det svak oppgang.

Kinesisk investor. Foto: AP
Børs

Med unntak av i Japan, er det dårlig stemning på børsene i Asia tirsdag morgen.Samleindeksen MSCI Asia Pacific er ned 0,2 prosent, med omtrent fem aksjer som faller for hver tredje som stiger. Mandag stengte hadde indeksen den høyeste sluttnoteringen siden august 2011.- Aksjer har steget mye allerede, og det er nå en kortsiktig risiko for en pull-back. Med USA i spissen bedres nå den globale økonomien jevnt, sier forvalter i Mizuho Asset Management, Takashi Aoki, til Bloomberg News.I Japan stiger Nikkei 0,16 prosent, mens den bredere Topix-indeksen er opp 0,16 prosent.Hang Seng i Hong Kong er ned 0,11 prosent, og Kina faller Shanghai Composites 1,15 prosent, mens CSI 300-indeksen er ned 1,38 prosent.Børsen i Taiwan er ned 0,63 prosent, Kospi i Sør-Korea faller 0,53 prosent, og S&P/ASX 200-indeksen i Australia er ned 0,56 prosent.Følg HegnarOnline på Facebook her! Slik går det på børsene i Asia Slik går det på børsene i Europa.Mer om det som skjer på Oslo Børs her Nøkkeltallene og børsmeldingene her Her finner du børs- og finansnyheter på HegnarOnline Her finner du alle delindeksene på Oslo Børs Alle aksjetipsene finner du her De siste dagenes tekniske analyserSlik gikk det i New York Her finner du vinnerne /taperne på NYSEVinnerne og taperne på Nasdaq.De ulike indeksene og de ulike sektorene Nøkkeltall fra handelen

Nyheter
Børs