Ruster opp rigg for 88 millioner kroner

Discovery Offshore skal bruke 88 millioner kroner til på å ruste opp sin rigg Discovery Resilience.

Rigg til sjøs - Foto: AP
Børs

Styret i Discovery Offshore melder onsdag at de nå har godkjent ytterligere 15,5 millioner dollar i investeringer.Summen tilsvarer rundt 88,35 millioner kroner.Brorparten av pengene skal brukes på riggen Discovery Resilience for å øke dens attraktivitet i Nordsjøen.- Etterspørsel etter vår høyspesifikasjonsrigger er sterkest i Nordsjøen, og basert på anbudsaktivitet hittil, er det økende sannsynlighet for at både «Discovery Triumph» og «Discovery Resilience» vil jobbe i Nordsjøen, og for å unngå utsettelser på kapitalutstyr, som krever forlenget ledetid, er det viktig at vi investerer på dette tidspunktet, sier styreleder Ketil Lenning i Discovery Offshore i en melding ifølge TDN Finans.Discovery Offshore er notert på Oslo Axess og aksjen har steget 36 prosent de siste 12 månedene og 8 prosent den siste måneden.Les hele meldingen fra selskapet her

Nyheter
Børs