- Ser en positiv utvikling i årets første måneder

Storebrand-sjefen tror selskapet vil klare tilpasningen til nye reguleringer uten å hente inn ny kapital

Storebrand
Børs

Storebrand gjentar at selskapet vil klare tilpasningen til nye reguleringer uten å hente inn ny kapital, melder Reuters.Konsernsjef Odd Arild Grefstad uttalte under selskapets kapitalmarkedsdag i London fredag at han også ser en positiv utvikling i årets første måneder når det kommer til overgang fra garanterte produkter til produkter uten rentegaranti.- Vi ser med glede at overgangen til ikke-garanterte produkter fortsetter. Så langt i år har vi overført 0,8 milliarder kroner fra garanterte til ikke-garanterte produkter, sier han til nyhetsbyrået.- Vi har en ambisjon om å redusere de garanterte produktene med opptil 25 prosent og sammen med det øvrige vi gjør, vil det bli en betydelig reduksjon i mengden garanterte produkter over de kommende årene, påpeker han.Når det gjelder utbytte gjentar Grefstad at 2013 blir et overgangsår, og at sannsynligheten er større i 2014.Storebrand faller fredag 2,25 prosent til 26,01 kroner. Aksjen har hittil i år falt 3,02 prosent, mens den de siste tolv månedene er ned 9,94 prosent.Følg HegnarOnline på Facebook her!

Nyheter
Børs