Skagen fortsetter kjøpskjør i REC - kjent investor blant de store

Skagenfondene er tydelig fremdeles sultne på REC-aksjer og brukte forrige uke til å laste opp. Samtidig dukker en investorkjendis opp blant de største eierne.

Børs

Skagenfondene kjøpte seg videre opp i REC forrige uke, mens den kjente investoren Jan Haudemann-Andersen nå er 30. største eier i selskapet.Det viser ferske oversikter over de 30 største aktørene i solselskapet.Skagen Global handlet forrige uke ytterligere 4.742.638 aksjer i selskapet.Dermed klatrer aktøren fra 19. plass til 13. plass på Topp og sitter nå på 0,84 prosent av REC.Totalt sitter Global på 17.758.525 aksjer i REC mens Skagen Vekst har 15.967.486 aksjer, noe som tilsvarer 0,76 prosent.I tillegg sitter Skagen Kon-Tiki på 2,06 prosent, noe som gjør Skagenfondene samlet til 5. største REC-eier.Fondene sitter med totalt 3,66 prosent av selskapet og passerer nå Stein Erik Hagens Canica, som har 3,63 prosent.Av listene denne uken ser man også at Jan Haudemann-Andersen dukker opp på en 30. plass med 0,33 prosent av aksjene.Investoren har tidligere vært representert på Topp 30 i REC men har den siste uken inne vært inne blant de største.REC er ned 65 prosent i løpet av de siste 12 månedene, men aksjen er opp solide 47,30 prosent i løpet av den siste måneden.

Nyheter
Børs