Trykker opp to millioner nye Opera-aksjer

Opera Software trykker opp til aksjer til selgerne av Skyfire.

Lars Boilesen. Foto: Eivind Yggeseth, Finansavisen.
Børs

Opera Software har utstedt 2.047.906 nye aksjer som betaling til selgerne av Skyfire. Det skjer i henhold til avtalen som ble inngått da Opera kjøpte opp selskapet.Etter utstedelsen av de nye aksjene har Opera Software nå 121.662.688 utestående aksjer.Torsdag sluttet aksjen på 38,30 kroner.Bakgrunn Det Silicon Valley-baserte selskapet Skyfire Labs spesialiserer seg på optimalisering av video på mobiltelefoner, samt skyløsninger.Kjøpesummen inkluderer en blanding av kontanter og aksjer, der 50 millioner dollar betales "upfront" (inklusive 8 millioner dollar i kontanter på SkyFires balanse), samt prestasjonsrelaterte earn-out-betalinger over tre år.Earn-out-betalingene kan bringe avtalen opp i en størrelse på 155 millioner dollar.Mer om oppkjøpet her.

Nyheter
Børs