Ukens 19 anbefalte aksjer

Aksjeekspertene i DNB, Nordea og Arctic satser denne uken på 19 aksjer på Oslo Børs. Her er listen.

Albert Collett - Foto: Eivind Yggeseth, Finansavisen
Børs

Aksjestrateg Kristian Tunaal i DNB Markets, aksjestrateg Erik Roland i Nordea Markets og investeringsdirektør Albert Collett i Arctic Fund Management satser ifølge DN på i alt 19 aksjer denne uken.Roland er enig med med Tunaal om Opera Software og Kværner, og med Collett om Telenor. Sistnevnte er for øvrig enig med Tunaal om Dolphin Group.Ukens 19 anbefalte aksjer Aker SolutionsAlgetaAteaBakkafrostBWG HomesDolphin GroupKværnerLerøy Seafood GroupNorsk HydroOpera SoftwareRCCLSalMarSparebank 1 Midt-NorgeStatoilStorebrandSubsea 7TelenorTGSVeidekkeArctic har ifølge avisen klart seg best så langt i år (per 11/3), med en avkastning på 11,3 prosent. DNB Markets og Nordea Markets er opp hhv. 6,4 og 3,7 prosent.Hovedindeksen er opp 5,9 prosent siden nyttår (2/1).Her publiseres det kontinuerlig nye aksjetips.Følg HegnarOnline på Facebook her!

Nyheter
Børs