Aksjene stiger på New York-børsen

Mandagens handel på New York-børsen starter i pluss.

AP Photo/Jin Lee
Børs

8 minutter etter at handelen tok til på New York-børsen har den teknologitunge Nasdaq-indeksen lagt på seg 0,33 prosent og står i 3.290,01 poeng, mens Dow Jones står i 14.730,05 poeng etter en oppgang på 0,12 prosent.Utviklingen kan du følge herUSA: Forbruket stiger overraskendeAmerikanernes private inntekter steg 0,2 prosent i mars. Det var ventet en oppgang på 0,4 prosent.Det private forbruket endte opp 0,2 prosent. Det var ikke ventet noen endring.Kjerne-PCE var uendret i mars, mot ventet opp 0,1 prosent.Europa: Ferske nøkkeltall fra Eurosonen Economic confidence-indeksen i eurosonen endte i april på 90,1.Ifølge en sammenstilling utført av Bloomberg News var det på forhånd ventet en indeks på 89,3.Mars-tallene ble opprevidert fra en indeksen på 90,0 til 90,1.Også den europeiske forbrukertillitsindeksen har tikket inn mandag formiddag, og indeksen endte på minus 22,3, viser endelige tall.Den foreløpig indeksen var også på minus 22,3, og det var ifølge Bloomberg News ikke ventet noen endring.Følg HegnarOnline på Facebook her! Slik går det på børsene i Asia Slik går det på børsene i Europa.Mer om det som skjer på Oslo Børs her Nøkkeltallene og børsmeldingene her Her finner du børs- og finansnyheter på HegnarOnline Her finner du alle delindeksene på Oslo Børs Alle aksjetipsene finner du her De siste dagenes tekniske analyserSlik går det i New York Her finner du vinnerne /taperne på NYSEVinnerne og taperne på Nasdaq.De ulike indeksene og de ulike sektorene Nøkkeltall fra handelen

Nyheter
Børs