Analysesjef spår børsoppgang

Analysesjef Thomas Nygaard i Christiania Securities tror oppgangen fortsetter på Oslo Børs.

Børs

I mandagens rapport fra Christiania Securities skriver analysesjef Thomas Nygaard at han forventer en videre oppgang på Oslo Børs.- Hovedindeksen ligger i en bred stigende trend og har reagert opp fra støtte fra tidligere topper ved 461-457. Videre oppgang anses som mest sannsynlig, skriver Nygaard.- Et eventuelt brudd opp gjennom ca. 474 vil gi et nytt kjøpssignal fra en flaggformasjon. Sterk støtte litt over 440 hvor vi finner det langsiktige trendgulvet, understreker Nygaard.I skrivende stund står hovedindeksen i 466,95 poeng, opp 0,21 prosent.I løpet av den siste måneden har Oslo Børs falt 1,51 prosent mens hovedindeksen er opp 5,15 prosent hittil i år.

Nyheter
Børs