Klasker til med kjøp etter knalltall

Fondsfinans mener RCCL-guidingen er konservativ, og oppgraderer aksjen.

AP Photo
Børs

Fondsfinans har oppgradert RCCL fra nøytral til kjøp, og oppjusterer kursmålet fra 200 til 245 kroner.Det går ifølge TDN Finans frem av en oppdatering etter gårsdagens kvartalstall.- Ledelsens kommentarer om markedet var generelt positive, og bekreftet tidligere trender vi har observert trender i priser. Vi anser guidingen som noe konservativ, heter det.EPS-anslaget (EPS = fortjeneste per aksje) for 2013 jekkes opp 5,0 prosent til 2,54 dollar, mens 2014-ansalget er 3,18 dollar.- Dette kommer på toppen av et allerede positivt momentum fra sesongmessige svakere oljepriser gjennom andre kvartal og ukentlige priser, skriver meglerhuset ifølge nyhetsbyrået.RCCL er sist omsatt for 211,10 kroner, ned 2,6 prosent i dagens handel. Fondsfinans ser dermed en oppside på 16 prosent.Følg HegnarOnline på Facebook her!

Nyheter
Børs