Kutter Aker Solutions, men ser 50 prosent oppside

Meglerhus tror sjansene øker for at Kjell Inge Røkke finner en permanent Aker Solutions-sjef. Men potensialet skal være stort.

Øyvind Eriksen. Foto: Scanpix
Børs

Fondsfinans kutter kursmålet på Aker Solutions fra 138 til 120 kroner, men gjentar sin kjøpsanbefaling på aksjen.Det går ifølge TDN Finans frem av en oppdatering tirsdag.- Én ting er det finansielle, men mye viktigere er det at dette er nok en skuffelse med fortsatte kvalitetsproblemer til tross for ledelsens gjentatte forsikringer om at gjennomføring har topp fokus, skriver meglerhuset.Resultatvarselet som ble sendt ut i går gjelder hele syv av ni forretningsområder i Aker Solutions.- Bør ha solid potensial Fondsfinans ser ifølge nyhetsbyrået økt sannsynlighet for at eierne vil finne en permanent konsernsjef, en funksjon som i dag fylles av arbeidende styreformann Øyvind Eriksen.Meglerhuset karakteriserer ifølge TDN Finans prisingen av aksjen som lav sett mot fremtidig potensial, og viser til et solid ordreinntak i 1. kvartal.- Selskapet bør ha et solid inntjeningspotensial fra forbedring av leveringene, og vi venter strammere fokus på dette fremover, heter det.Aker Solutions er sist omsatt for 82,45 kroner tirsdag ettermiddag, ned 1,3 prosent i dagens handel på Oslo Børs.Følg HegnarOnline på Facebook her!

Nyheter
Børs