Nervøst på Europa-børsene

Tyskland viste vei.

Foto: Scanpix
Børs

Mandag var det ikke mye å glede seg over på de største børsene i Europa. I Storbritannia falt FTSE 100-indeksen 0,18 prosent den franske CAC 40-indeksen opplevde en nedgang på 0,07 prosent mens DAX-indeksen i Tyskland la på seg 0,16 prosent.Tall fra Europa viser at den foreløpige forbrukertillitindeksen for eurosonen endte på minus 22,3 i april, ned fra minus 23,5 i mars.Analytikerstanden ventet en indeks på minus 24.Dårlig boligsalg i USA Amerikanske statistikkmyndigheter forteller at salget av brukte boliger i USA falt 0,6 prosent i mars. Det gir en sesongjustert årstakt på 4,92 millioner boliger.Det var ventet en vekst på 0,4 prosent.Samtidig ble det kjent at februar-tallene ble revidert fra en årstakt på 4,98 millioner boliger til en årstakt på 4,95 millioner boliger.God stemning i Asia Det var stort sett god stemning på de asiatiske børsene mandag morgen.- Vi ser nå bare begynnelsen på et langvarig rally i asiatiske aksjer. Japan har nå klar bane til å fortsette med det de tidligere har annonsert. Det har blitt validert av G-20. Jeg er ganske optimistisk, sier Kenneth Taubes i Pioneer Investments til Bloomberg News.Følg HegnarOnline på Facebook her! Slik går det på børsene i Asia Slik går det på børsene i Europa.Mer om det som skjer på Oslo Børs her Nøkkeltallene og børsmeldingene her Her finner du børs- og finansnyheter på HegnarOnline Her finner du alle delindeksene på Oslo Børs Alle aksjetipsene finner du her De siste dagenes tekniske analyserSlik gikk det i New York Her finner du vinnerne /taperne på NYSEVinnerne og taperne på Nasdaq.De ulike indeksene og de ulike sektorene Nøkkeltall fra handelen

Nyheter
Børs