Smart daytrader gjorde rå kule på Clavis-kollapsen

Clavis Pharma stuper på børsen tirsdag og investorene må se sine formuer forvitre. Men var du like lur og vågal som denne karen kunne du sikret deg heftig gevinst.

Børs

Clavis Pharma er tirsdagens heteste aksje på Oslo Børs - eller kanskje burde man si den minst heteste.Aksjen stjeler i alle fall overskriftene med et fall på 82,06 prosent til 1,22 kroner.Nedturen kommer etter nok et skuffende testresultat for legemiddelet Clavela, og flere investorer kan rive seg i lugg og skjegg.Les også: Her er mannen som får svi mest for Clavis-kollapsenMen det er slett ikke alle som må se oppsparte midler forsvinne i sluket tirsdag.Tjente 70.000 kroner på et par timerEn såkalte daytrader HegnarOnline har vært i kontakt med i løpet av dagen kan fortelle at han har gjort en kule på aksjen i dag.Traderen, som ønsker å være anonym, traff så å si bunnen perfekt i morges da Clavis-nyhetene kom, og plukket da opp aksjen på 0,73 kroner.Laveste kurs i løpet av dagen har vært 0,67 kroner.Traderen solgte på 1,15 kroner, og kunne stikke 70.000 kroner rett i fôret. Gevinsten kunne faktisk vært enda større.- Det er mulig jeg solgte meg ut for tidlig. Jeg var med til 1,37 kroner, men så falt den mot 1 krone igjen da selskapet uttalte at dagens nyhet betyr kroken på døren og at det er rundt 1 krone per aksje igjen i selskapet. Da tenkte jeg at det er bedre å tjene 70.000 kroner nå enn å være med ned til 70 øre igjen, sier traderen.Han har også merket seg at meglerhuset DNB Markets i dag har vært ute og uttalt at det er 50-90 øre igjen per aksje i Clavis ved en nedleggelse.

Nyheter
Børs