Storaksjonær kjøper og selger i REC

De oppdaterte aksjonærlistene i REC avslører noen interessante handler sist uke. Kontoer fra både SEB og JP Morgan vokser.

Foto: REC
Børs

Oppdaterte aksjonærlister i REC viser at meglerhuset SEB utførte flere handler forrige uke.En av kontoene SEB kontrollerer solgte unna 200.164 aksjer og er fremdeles 4. største eier i solselskapet.Samtidig stiger kontoen som var nummer 26 på oversikten sist uke opp til 20. plass denne uken etter å ha kjøpt 5 millioner aksjer.Også en nomineekonto fra JP Morgan Clearing Corp. kjøper seg kraftig opp, med 4,56 millioner aksjer. Kontoen plasser seg som nummer 21 på listen.En annen konto fra JP Morgan Chase Bank kjøper seg også opp med 1,12 millioner aksjer, til en 28. plass på oversikten.Fondsfinans Spar kvittet seg med 1 million aksjer, men beholder 14. plass på listen.Ingen nye aksjonærer er inne på ukens oversikt.

Nyheter
Børs