Telenor-topp får superpensjon

Telenor-veteran Jan Edvard Thygesen kan vente seg en superpensjon fra selskapet de neste 10 årene.

Foto: Scanpix
Børs

Da Telenor-veteran Jan Edvard Thygesen fylte 62 år sto Telenor klar med en raus fødselsdagsgave, skriver Dagbladet.Da ble nemlig Thygesens pensjonsavtale utløst, som ved siden av direktørlønnen i Vimpelcom vil sikre ham over 17 millioner kroner fra Telenor de neste ti årene.Etter denne perioden, vil han få 1,6 millioner kroner utbetalt i pensjon årlig, skriver avisen.Telenor ønsker ikke å kommentere dette enkelttilfellet, og Thygesen ønsket heller ikke å uttale seg om saken.1. januar i år forlot Thygesen Telenors konsernledelse og stillingen som leder for Telenors virksomheter i Sentral- og Øst-Europa for direktørstolen i Vimpelcom.

Nyheter
Børs