Bekymringene for en nedtrapping av Federal Reserves (FED) pengepolitiske stimulanser sendte
, samt markedene i og , nedover i går. Fredag morgen .Likevel endrer verken DNB Markets, Skagen Fondene og Danske Capital syn på markedet fordi om FED vurderer å ta foten bort fra gassen, og ekspertene er fremdeles positive til kjøp av aksjer, skriver Finansavisen.- Det blir alltid klabb og babb når Fed skal fjerne stimuli. Da er det noen som frykter at de fjerner for mye eller for tidlig, sier analysesjef i DNB Markets, Morten Jensen, som fortsatt anbefaler overvekt i aksjer med et kursmål for hovedindeksen på 550 poeng.Forvalter i Danske Capital, Håkon Person Søderstrøm, mener at fallet nå er en naturlig korreksjon, og viser til at det i New York er satt rekorder de siste åtte av tolv dagene, London-børsen er på det høyeste på 13 år og at japanske aksjer har gått mye.- Jeg har ikke gjort endringer i porteføljen eller i markedssyn. Aksjer er fortsatt underpriset. De er ikke kjempebillige, men er vel 10-15 prosent underpriset i forhold til fair value, sier Søderstrøm til Finansavisen.