I dagens rapport fra Apollo Markets kan vi lese at analytiker Oddbjørn Windstad opererer med en kjøpsanbefaling på Gjensidige, PGS, Yara, Marine Harvet, Det norske og Schibsted.- Gjensidige Forsikring er i en stigende trend fra i fjor sommer og dermed i en periode med sterk kursutvikling. Aksjen har nå foretatt en vellykket test av trendbunnen og støtten på 89 kroner samtidig som den er kortsiktig oversolgt. Våre modeller tilsier at den senere tids kursfall, sier Windstad.• GJF | Vellykket test av trendbunn | Kjøp representerer en god kjøpsmulighet.• PGS | Vellykket test av trendbunn | Kjøp• YAR | Kursfall gir kjøpsmulighet | Kjøp• MHG | Kjøp ned mot støtte | Kjøp• DETNOR | Tester motstand | Kjøp• SCH | Kjøpssignal i stigende trend | Kjøp- Schibsted er i en stigende trend fra januar i fjor og dermed i en lengre periode med sterk kursutvikling. Etter å ha falt tilbake siden primo april foretok aksjen sist uke en vellykket test av trendbunnen, sier Windstad.- Torsdag ble motstanden på 243-244-nivået brutt. Aksjen utløste med det kjøpssignal innenfor den stigende trenden og positiv utvikling signaliseres dermed også på kort sikt, avslutter Windstad.