TTS Group har gjennom datteren TTS Handling Systems inngått to nye kontrakter for leveranse av utstyr til skipsverft i Vietnam med en totalverdi på ca. 103 millioner kroner.Det går frem av en børsmelding torsdag.Den ene kontrakten er med det vietnamesiske sjøforsvaret, og omhandler leveranse av en shiplift og et skinnebasert transportsystem for et nytt anlegg for reparasjon og vedlikehold i det sentrale Vietnam.Kontrakten - med forventet levering i 1. kvartal 2015 - omtales som "et gjennombrudd for TTS i Vietnam" hvor flere oppdrag forventes i samme segment.Den andre kontrakten er med Damen Song Cam-verftet i Haiphong, og omhandler leveranse av et hjulbasert transportsystem, kalt "powered wheel transporter", en løsning som muliggjør rask og fleksibel forflytning av skip på land.Forventet levering her er i 4. kvartal 2013.TTS-aksjen har falt 15 prosent på Oslo Børs så langt i år, mens den har falt 25 prosent det siste året. Siste måned er fasiten en nedgang på 6,0 prosent.