I analysenytt fra Investtech beskrives Aker Philadelphia Shipyard som dagens kjøpskandidat på Oslo Børs.
- Aker Philadelphia Shipyard viser en sterk utvikling innenfor en stigende trendkanal. Videre positiv utvikling indikeres, og det ligger støtte ned mot gulvet av kanalen, skriver Investtech.- Aksjen har brutt et motstandsnivå på kort sikt og gitt kjøpssignal fra kortsiktig trading range. Aksjen har støtte ved ca. 17,00 kroner, skriver Investtech.- Volumet har økt vesentlig i det siste, noe som kan skyldes fundamentale nyheter. RSI divergerer negativt mot kursen, noe som indikerer fare for en reaksjon ned, skriver Investtech.- Aksjen anses samlet sett teknisk positiv på middels lang sikt. Middels lang sikt: Kjøpskandidat, skriver Investtech.I går valgte investeringsdirektør Stig Myrseth i Dovre Forvaltning å stokke om i den anbefalte porteføljen.Wilh. Wilhelmsen Holding forsvant ut mens Aker Philadelphia fikk tillit.Mandag sluttet aksjen på 41,80 kroner. I løpet av den siste måneden er aksjen opp 19,43 prosent mens den har lagt på seg 942,39 prosent de siste 12 månedene