Dagens kjøpskandidat på Oslo Børs

- Transeuro Energy ligger i en stigende trend og fortsatt positiv utvikling innenfor denne indikeres, slår Investtech fast.

Investtech: f.v. Fredrik Tyvand, Geir Linløkken, Espen Grønstad, Asbjørn Tagubøl. Fotograf: Bjørg Hexeberg.
Børs
I analysenytt fra Investtech beskrives Transeuro Energy som dagens kjøpskandidat på Oslo Børs.- Transeuro Energy ligger i en stigende trend og fortsatt positiv utvikling innenfor denne indikeres. Aksjen ligger mellom støtten ved ca. 0,25 kroner og motstanden ved ca. 0,33 kroner og etablert brudd på et av disse nivåene vil signalisere videre retning, skriver Investtech.- Volumtopper og volumbunner korresponderer godt med topper og bunner i kursen. Dette styrker trendbildet.- Aksjen anses samlet sett teknisk positiv på middels lang sikt. Middels lang sikt: Kjøpskandidat, avslutter Investtech.Aksjen ble sist omsatt for 0,27 kroner. I løpet av den siste måneden er aksjen opp 12,50 prosent mens den er ned 59,70 prosent de siste 12 månedene.