DNB Markets anbefaler kjøp av både Dolphin, som legger frem tall 28. mai, og BW Offshore, som slapp kvartalstall i morges.
DolphinBW Offshore
Meglerhuset tror Dolphin vil legge frem en topplinje på 70,6 millioner dollar en EBIT på 15,9 millioner dollar.- Selskapet har booket tett opp mot hele kapasiteten ut Q3 2013 og vi venter at fokus nå vil ligge på utsiktene for vintersesongen 2013/2014, skriver meglerhuset.Kursmået er på 10 kroner pr aksje. Onsdag formiddag omsettes aksjen for 7,22 kroner, opp 0,7 prosent. BW Offshore meldte i dag at selskapet oppnådde en EBITDA på 117 millioner dollar for første kvartal. Dette er syv prosent over både DNB Markets' estimat og over konsensus.- I rapporten fremgår det også at selskapet fortsetter arbeidet med tanke på mulige kontraktsforlengelser for Abo og Sendje Berge, og også at de ser mulige kontrakter for nye enheter, skriver meglerhuset. Her er kursmålet satt til syv kroner.Siste kurs er 6,96 kroner, opp 5,5 prosent.