I dagens rapport fra Investtech beskrives Nordic Semiconductor som en kjøpskandidat mens Archer og Wilhelmsen B får en salgsanbefaling.- Nordic Semiconductor steg 4,65 prosent mandag etter å ha signert en ordre på komponenter til PC-tilbehørsegmentet på nærmere 50 millioner kroner. Kursen brøt dermed opp gjennom motstanden rundt 17,80 kroner. Høy omsetning forsterker bruddet, og videre oppgang indikeres. Tidligere har omsetningen vært høy på dager med kursoppgang, og lav på dager med kursnedgang. Volumbalansen er dermed positiv, noe som styrker aksjen. Ved reaksjoner tilbake er det nå støtte ved det tidligere motstandsnivået, mens det er lite motstand før rundt 21 kroner. Aksjen anses dermed teknisk positiv til tross for en svakt fallende trend på mellomlang sikt. Vurdering: Kjøpskandidat, sier Tyvand.- Archer Ltd viser en svak utvikling innenfor en fallende trendkanal og videre negativ utvikling indikeres. Kursen har steget noe siste måned, og nærmer seg motstanden rundt 4,40 kroner. Dette åpner for en reaksjon ned. RSI-kurven viser imidlertid en stigende trend, noe som kan være et tidlig signal om et mulig trendbrudd opp. Flere innsidekjøp i aksjen i vinter på kurser godt over dagens nivå gjør selskapet positiv på innsidehandler. Vurdering: Svak salgskandidat, sier analytikeren.- Wilhelmsen B viser ingen klar trend, men kursen har falt over 20 prosent på en måned. Aksjen ga i denne perioden salgssignal fra en dobbel-topp-formasjon da kursen gikk under 161 kroner. Videre nedgang til 148 kroner eller lavere signaliseres. De siste ukene har aksjen testet støtten rundt 155 kroner, og mandag sluttet kursen marginalt under dette nivået. Videre nedgang signaliseres ned mot støtten rundt 145 kroner. Vurdering: Salgskandidat, avslutter Tyvand.