Dagens futures indikerer at Dow Jones åpner ned 0,06 prosent, at Nasdaq vil falle 0,03 prosent og at S&P 500 vil åpne ned 0,08 prosent.
CNN slår fast at "The bull looks tired".MakroHellasItalia
John Deere faller 3,74 prosent i førhandelen etter at ledelsen i selskapet skuffet markedet med dårlig guiding. Den amerikanske Empire Manufacturing-indeksen falt fra pluss 3,05 i april til minus 1,43 i mai.Det var ifølge Bloomberg ventet en indeks på pluss 4,0 i perioden.Indeksen er et forventningsmål for amerikanske innkjøpssjefer.Samtidig falt amerikanske produsentpriser 0,7 prosent fra mars til april, mot ventet et fall på 0,6 prosent.Kjerne PPI, eksklusive mat og energi, steg som ventet 0,1 prosent. Den greske økonomien falt med 5,3 prosent i første kvartal i år.Nedgangen i første kvartal i år var 1,4 prosentpoeng mindre enn i første kvartal 2012, da økonomien i Hellas krympet med 6,7 prosent.Nedgangen i år er likevel større enn hva det gresle finansdepartementet hadde spådd på forhånd. Departementets prognoser lød på en nedgang på 4,3 prosent. Den italienske økonomien krympet med 0,5 prosent i første kvartal i år, melder Eurostat. Nedgangen er større enn ventet.