Styret i Marine Harvest vil være klare med et nytt bud på Cermaq neste uke.Blant justeringene som kan komme, er at en større del av oppgjøret vil bli i form av aksjer i Marine Harvest, skriver Intrafish.no.- Nå skal styret i Marine Harvest gjøre ferdig det nye justerte tilbudet til Cermaqs-aksjonærer, så skal det godkjennes av Oslo Børs før det blir publisert. I løpet av neste uke vil dette være klart, sier styreleder Ole-Eirik Lerøy i Marine Harvest til nettstedet etter at generalforsamlingen var ferdig torsdag.med å utarbeide et nytt justert bud på Cermaq, slik selskapet har varslet.Marine Harvest vil ikke gå i detaljer på hvilke justeringer styret vil gjøre. At kursen Cermaq nå står rundt 113 kroner på Oslo Børs, vil styreleder Lerøy heller ikke kommentere.-Vi registrerer at rundt 90 prosent av de private aksjonærene på generalforsamlinga til Cermaq støttet oss, og det med en prisindikasjon på 105 kroner, sier Lerøy.Han legger imidlertid til at signalene de har fått fra aksjonærer i Cermaq, er at det er mange element som har betydning ved vurdering av et justert bud.- Dette handler ikke bare om pris. Vi har fått signal fra flere aksjonærer om at de ønsker en større del av oppgjøret skal skje i Marine Harvest-aksjer. Det er noe vi skal vurdere i det nye budet, sier Lerøy.Intrafish spør om det betyr at det kan bli mindre kontantoppgjør og høyere del av Marine Harvest-aksjer i det nye budet.- Ja, svarer Lerøy.Marine Harvest faller 1,42 prosent til 6,26 kroner, mens Cermaq er ned 0,88 prosent til 113 kroner. Copeinca stiger 0,42 prosent til 59,75 kroner på Oslo Børs.