Intex Resources melder om et resultat før og etter skatt fra videreført virksomhet på minus 1,74 millioner dollar i 1. kvartal 2013, mot minus 2,47 millioner dollar i samme periode året før.Driftsresultatet ble negativt med 1,88 millioner dollar, mot minus 2,44 millioner dollar året før.Driftsinntektene var null.Selskapet skriver at det i løpet av kvartalet fortsatte samtalene med potensielle partnere om realisering av Mindoro Nickel-prosjektet, med særlig fokus på MCC8.- Tengfei har ikke møtt betingelsene for å innlede due diligence, men vi fortsetter vår avtale med MCC8, og samtalene har nylig avansert til å dreie seg om en mulig børsnotering av Mindoro Nickel i Asia.- MCC8 har introdusert erfarne HPAL-operatører som potensielle partnerere for Intex. Videre har et nytt alternativ for realiseringen av Mindoro Nickel kommet fra anerkjente filippinske investorer og ikke-asiatiske partnere, skriver Intex.Her er og .