Aleksander Viks advokater fortsatte i går forsøket på å overbevise en britisk dommer om at han uforskyldt tapte milliardbeløp i valutamarkedet i 2008 - penger han vil ha tilbake av Deutsche Bank med avkastning og renter, skriver dn.Det var fra midten av 2006 at Vik fattet interesse for valutahandel og hyret Klaus Said dom sin private forvalter.Said ble først en suksess, men etter hvert tok han betydelig risiko som skulle koste Vik dyrt. Dessverre for Vik så bommet han også på valutahandel da Vik veddet på at både den amerikanske dollaren og euroen ville svekke seg mot den norske kronen.Det motsatte skjedde og den 29. september 2009 skal Vik i følge avisen ha skrevet til forvalteren at han "var fortapt på havet". Tre dager senere, da ting var blitt enda verre, skrev han i følge avisen:"Ikke sannsynlig at jeg vil fornye dollar/NOK. Vil stenge ned fullstendig og bytte til euro/NOK. Jeg blir tilintetgjort i dollar/NOK."Deretter gjorde han 2. oktober opp deler av valutahandelen, men i følge et rettsdokument var han fortsatt eksponert med 1,5 milliarder dollar, og valutahandelen fortsetter å gå i mot Vik.Said skrev til sin klient at noen av handlene kom til å koste penger.Samme dag svarer Vik: "Jeg blir drept i NOK!!!", refererer avisen.Mens Said svarer at de må kjøpe tid, forstår ikke Vik hvorfor og mener det virker å gjøre mye skade, og ikke gjøre noe.Rettsaken fortsetter de kommende dagene.