Meglerhuset Fondsfinans har i enkelte tilfeller formidlet innsideinformasjon til kunder, uten å gjøre dem oppmerksomme på det, skriver Dagens Næringsliv.Seksjonsleder i Finanstilsynet, Geir Holen, advarer i en fersk rapport om at overtrampene innebærer "en stor risiko for misbruk av innsideinformasjon".Det var i november i fjor at forholdet ble avdekket, og ifølge daglig leder i Fondsfinans, Nils Erling Ødegaard, har meglerhuset tatt saken alvorlig og skjerpet inn rutinene.Ifølge Fondsfinans-sjefen dreier det seg om et obligasjonslån i Transeuro fra april i fjor, hvor det ved flere tilfeller ble gitt innsideinformasjon til kunder uten deres viten.- Det er ikke bra, det sier seg selv. Men dette har ikke medført noen alvorlige konsekvenser. Vi har heller ikke fått noen kundeklager, sier Ødegaard til DN.