Det har vært en positiv fredag på Oslo Børs. Ved lunsjtider står hovedindeksen i 488,36 poeng, opp 0,46 prosent. Det er så langt omsatt aksjer for 900 millioner kroner.Et fat Nordsjøolje, med levering i juli, omsettes for 102,49 dollar, opp 0,05 prosent.Statoil legger på seg 1,07 prosent. Funcom viser vei med en oppgang på 21,56 prosent etter .Funcom melder om et resultat etter skatt på minus 0,074 millioner dollar i 1. kvartal 2013, mot minus 6,14 millioner dollar i samme periode året før.Driftsinntektene beløp seg til 6,34 millioner dollar, sammenlignet med 2,29 millioner dollar i 1. kvartal 2012.Styret skriver i rapporten at det lisensierte online-spillet LEGO utviklet i Oslo basert på LEGO Minifigure er på skinner med tanke på lansering i løpet av 1. halvår 2014.Spillet har nådd alle milepæler i løpet av 1. kvartal 2013.Den siste oppgraderingen av The Secret World, "Issue 6 - The Last Train to Cairo", ble også sluppet i løpet av kvartalet, med en "veldig god" såkalt take-up rate blant spillere.Bekymringene for en nedtrapping av Federal Reserves (FED) pengepolitiske stimulanser sendte , samt markedene i og , nedover i går. Fredag morgen .Likevel endrer verken DNB Markets, Skagen Fondene og Danske Capital syn på markedet fordi om FED vurderer å ta foten bort fra gassen, og ekspertene er fremdeles positive til kjøp av aksjer, skriver Finansavisen.- Det blir alltid klabb og babb når Fed skal fjerne stimuli. Da er det noen som frykter at de fjerner for mye eller for tidlig, sier analysesjef i DNB Markets, Morten Jensen, som fortsatt anbefaler overvekt i aksjer med et kursmål for hovedindeksen på 550 poeng.Northland Resources stiger 5,71 prosent etter at obligasjonstilbud ble trukket på grunn av manglende fulltegning. I stedet har selskapet Her finner du Her finner du alle Her finner du / på NYSE og på Nasdaq.De og