Oslo Børs holder koken ved lunsjtider tirsdag. Hovedindeksen er opp 0,25 prosent til 490,51.Det er hittil omsatt aksjer og verdipapirer for 1,5 milliarder kroner.Tirsdag morgen omsettes Brent-oljen med juni-levering for 104,31 dollar fatet, ned 0,46 prosent, mens WTI-oljen faller 0,15 prosent til 96,78 dollar fatet.Statoil stiger 0,46 prosent til 129,90 kroner.Den amerikanske regjeringen forstås å være engasjert i innledende samtaler med Kina og EU , sier kilder med kjennskap til diskusjonene ifølge TDN Finans til Bloomberg News.REC stiger 11,11 prosent til 2,00 kroner.Sist torsdag BRG Holding AS, et heleid datterselskap av Orkla, solgte 16. mai 14.900.000 aksjer i Borregaard ASA (BRG), tilsvarende 14,9 prosent av totalt antall aksjer i BRG, til pris 26 kroner per aksje.BRG Holding AS eier ingen aksjer i BRG etter gjennomføring av salget. Salget medførte at BRG Holding AS krysser flaggetersklene på 10 og 5 prosent. BRG Holding AS er primærinnsider i BRG.Tirsdag er aksjen den mest omsatte på Oslo Børs med en omsetning på 405 millioner kroner.Aksjen er ned 3,67 prosent til 26,20 kroner.Reservoir Exploration Technology (RXT) meldte mandag morgen at . Det er fortsatt en del obligasjonseiere i Reservoir Exploration Technology som ikke har konvertert gjeld til egenkapital.For å tiltrekke seg «langsiktige industrielle partnere» må selskapet være gjeldfritt, mener styret. Selskapet får ikke kontrakter slik usikkerheten rundt selskapet er i dag.Dersom en langsiktig finanseringsløsning ikke sikres innen utgangen av juni, vil selskapet bli begjært konkurs, advarer RXT.RXT faller 8,82 prosent til 31 øre. Så langt i 2013 er aksjen ned 28 prosent, mens avkastningen siste år er på minus 84 prosent. av el- og teleinstallasjoner til kjøpesenteret Mall of Scandinavia i Stockholm, Solna.PEAB Sverige AB er hovedentreprenør for prosjektet, og formell bestiller av oppdraget.Goodtech stiger 8,57 prosent til 19,00 kroner.Northland Resources har grunnet nye krav fra større investorer.Aksjen synker 4,88 prosent til 0,39 kroner.Höegh LNG i forbindelse med Persero FSRU-prosjektet på 299 millioner dollar.Tilbudet innebærer 237 millioner dollar i langsiktig finansiering for FSRUen og 62 millioner dollar i byggefinansiering forankringssystemet.Aksjen er uendret.Her finner du Her finner du alle Her finner du / på NYSE og på Nasdaq.De og