De asiatiske børsene er jevnt over røde tirsdag morgen.En av driverne i dagens handel er svekket Yen. Valutaen taper seg samtidig som Bank of Japan innleder et todagers politikkmøte, skriver Bloomberg News.I tillegg melder Marketwatch at tap på Wall Street samt usikkerhet rundt USAs økonomiske politikk tynger markedene i Asia.Nikkei-indeksen i Tokyo faller 0,05 prosent til 15.352, mens den bredere Topix-indeksen stiger 0,10 prosent.CSI 300-indeksen i Kina er ned 0,17 prosent og Shanghai Composite faller 0,15 prosent. Hang Seng i Hong Kong er ned 0,50 prosent.Også Straits Times i Singapore faller 0,50 prosent, mens Kospi i Sør-Korea synker 0,18 prosent.Samleindeksen MSCI Asia Pacific viser at omtrent like mange aksjer faller og stiger.Her finner du Her finner du alle Her finner du / på NYSE og på Nasdaq.De og