Investor Alexander Vik tapte 700 millioner dollar på elleville valutahandler i 2008. Nå krever han pengene og tapt avkastning tilbake fra Deutsche Bank, tilsammen 46 milliarder kroner, skriver Dagens Næringsliv.Fredag entret Viks syv advokater High Court of Justice i London, hvor de i 12 uker ifølge avisen skal forsøke å overbeviser dommeren om at investoren ble rundlurt av sin egen trader, at Deutsche Bank sviktet monumentalt i sin kontroll og deretter urettmessig tok penger og aksje fra Viks konti.Det som opprinnelig skulle være et veddemål på 35 millioner dollar, endte opp med et tap på 700 millioner dollar."Jeg var fullstendig knust. Jeg fikk ikke sove. Jeg var rammet av angstanfall. Jeg slet med å ta beslutninger og jeg tenkte ikke klart", har Vik selv sagt i sin viteneforklaring, ifølge DN.Deutsche Bank mener på sin side at kravet er "optimistisk", og hevder at Vik fortsatt skylder banken 250 millioner dollar.