Brent-oljen med levering i juli faller torsdag morgen 0,44 prosent til 102,15 dollar fatet, mens WTI-oljen i øyeblikket omsattes for 93,86 dollar fatet, ned 0,45 prosent.Til sammenligning ble et fat Nordsjøolje omsatt for 103,58 dollar fatet ved børsslutt onsdag.Årsaken til at oljeprisene svakkes er ifølge TDN Finans en ny økning i amerikanske oljelagre, samt tegn til at den amerikanske sentralbanken beveger seg i retning av et vedtak om reduserte pengepolitiske stimulanser.Ifølge tall fra det amerikanske energidepartementet onsdag ettermiddag, steg lagrene med 3 millioner fat i forrige uke, mens analytikere ifølge Platts hadde ventet en reduksjon på 0,1 million fat, skriver The Wall Street Journal, ifølge nyhetsbyrået.- Vi går inn i hjertet av kjøresesongen med svært høye lagre. Den sterke oppbyggingen slår negativt ut, ingen tvil om det, sier oljemegler i Jefferies Bache i New York, Andy Lebow, til avisen.- Oljeprisene responderer på sitt eget marked, i tillegg til generelle bekymringer for pengepolitikken, sier sjef for Prestige Economics, Jason Schenker.