De amerikanske børsene fortsatte nedover torsdag.Dow Jones falt 0,08 prosent til 15.294,50, Nasdaq 0,11 prosent til 3.459,42, mens den bredere S&P 500-indeksen gikk tilbake 0,29 prosent til 1.650,51.Selv en oppgang på voldsomme 17,1 prosent til 24,86 dollar i Hewlett-Packard (HP) holdt altså ikke til å sende Dow Jones i pluss. Alcoa og General Electric var blant komponentene som tynget indeksen mest.Disse to falt hhv. 1,7 og 0,8 prosent.HP-oppgangen kom i kjølvannet av bjellesauens etter stengetid onsdag.Blant S&P-sektorene slet finans- og nyttesektoren mest, mens telekom og teknologi trakk opp. Apple steg 0,2 prosent til 442,14 dollar. Bekymringene for en nedtrapping av Federal Reserves pengepolitiske stimulanser - som sendte markedet nedover i går - har ikke sluppet taket, selv om sterke nøkkeltall bidro til å begrense nedturen. (jobless claims) enn ventet og et hjalp på investorenes humør.Medianprisen har steget 15 prosent til 271.600 dollar det siste året, til et nivå som ifølge Reuters er det høyeste målt siden målingene startet i oktober 2011. Høyere forventninger enn ventet hos innkjøpssjefene i industrien hjalp også på.- Volatiliteten er ikke borte, vi ser store svingninger i dette markedet, sier adm. direktør John Hailer i Natixis Global Asset Management til CNBC.Dog synes han ikke aksjer er altfor høyt priset.- Vi kan få et tilbakeslag, men det betyr ikke at vi ikke vil inn i aksjemarkedet. Vi kan fortsatt få et rally her, legger Haller til.Her finner du / på NYSE og på Nasdaq.De og .Her finner du Her finner du alle ..