Norwegian knuste gamle toppnoteringer mandag - og oppturen fortsetter. Bjørn Kjos' flyselskap var oppe i 315,90 kroner rett etter åpning.Siste notering er 314,10 kroner, opp 0,83 prosent. Selskapet prises dermed til 11 milliarder kroner. Kjos' aksjer er verdt 2,5 milliarder kroner.
I tirsdagens rapport fra Investtech beskrives Norwegian som dagens kjøpskandidat på Oslo Børs.
- Norwegian Air Shuttle ligger i en stigende trend, men tester nå taket i trendkanalen. Dette kan gi en reaksjon ned, mens aksjen på sikt indikerer videre oppgang innenfor trendkanalen, skriver Investtech.- Aksjen har brutt opp gjennom motstanden ved ca. 290 kroner og videre oppgang er dermed signalisert, skriver Investtech.- Volumet har tidligere vært høyt rundt kurstopper og lavt rundt kursbunner. Volumbalansen er også positiv, noe som styrker trendbildet, skriver Investtech.- Aksjen anses samlet sett teknisk positiv på middels lang sikt. Middels lang sikt: Kjøpskandidat, avslutter Investtech.