KjøpLogg inn

Anbefaler kjøp av Norwegian

Investtech tror oppturen fortsetter for kursraketten Norwegian.

Publisert 4. juni 2013 kl. 10.16
Oppdatert 17. des. 2013 klokken 01.32
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 139 ord
Investtech. Foto: Bjørg Hexeberg.

Norwegian knuste gamle toppnoteringer mandag - og oppturen fortsetter. Bjørn Kjos' flyselskap var oppe i 315,90 kroner rett etter åpning.Siste notering er 314,10 kroner, opp 0,83 prosent. Selskapet prises dermed til 11 milliarder kroner. Kjos' aksjer er verdt 2,5 milliarder kroner.I tirsdagens rapport fra Investtech beskrives Norwegian som dagens kjøpskandidat på Oslo Børs.- Norwegian Air Shuttle ligger i en stigende trend, men tester nå taket i trendkanalen. Dette kan gi en reaksjon ned, mens aksjen på sikt indikerer videre oppgang innenfor trendkanalen, skriver Investtech.- Aksjen har brutt opp gjennom motstanden ved ca. 290 kroner og videre oppgang er dermed signalisert, skriver Investtech.- Volumet har tidligere vært høyt rundt kurstopper og lavt rundt kursbunner. Volumbalansen er også positiv, noe som styrker trendbildet, skriver Investtech.- Aksjen anses samlet sett teknisk positiv på middels lang sikt. Middels lang sikt: Kjøpskandidat, avslutter Investtech.